MediusGo – molnverktyget som digitaliserar och effektiviserar

Ingenting installeras på användarnas enheter och verktyget är med andra ord helt molnbaserat och nås via webbläsaren på en dator, via surfplattan eller i mobilen. Det enda du behöver installera är en liten klient på företagets server som hjälper att koppla ihop MediusGo med ditt affärssystem. Proclient hjälper dig med MediusGo och det här kommer bli en helt ny värld för dig och din verksamhet vill jag lova!

MediusGo är med andra ord molnverktyget som ska digitalisera, effektivisera och automatisera ert konterings- och attestflöde. Detta ska innebära att alla dina fakturor från leverantörer konverteras till PDF:er som du kan söka bland i ett digitalt flöde. Oavsett om det ursprungliga formatet är papper, e-faktura, PDF eller vad som helst. Du väljer då också om du vill att dessa fakturor från leverantörer ska skickas direkt till en inskannings- och tolkningsbyrå eller om du själv vill skanna dem. Oavsett så handlar MediusGo om att kan automatiskt kan kontrollera fakturor så att dem matchar underlagen. Varufakturorna mot inköpsordrar, hyresfakturor mot avtal och listan fortsätter. Detta gör det enkelt, smidigt och bara helt fantastiskt!

Boka en personlig demo tillsammans med Proclient

Proclient hjälper dig med MediusGo som sagt och berätta gärna mer om alla smarta funktioner som finns. Dels handlar det om att effektivisera men också helt enkelt digitalisera processen och Proclient blir därför också en viktig del i hur ni jobbar i processen. Här kommer dem kunna bidra med mycket kunskap och tankar, allt för att ni som verksamhet ska bli effektiva och helt enkelt slippa massa krångel. Går du i tankarna på att göra jobbet lättare så hade jag därför verkligen rekommenderat dig att kontakta Proclient för att få hjälp med MediusGo och helt enkelt komma i gång och jobba mot en mer effektiv och lättsam framtid!