Kelly Gale och Joel Kinnaman tar hjälp av parcoach för att göra kärleken varaktig

Jag hittade den här intressanta artikeln om Kelly Gale och Joel Kinnamans avgörande faktor för att göra kärleken varaktig på Expressen, https://www.expressen.se/noje/kelly-gale-och-joel-kinnaman-tar-hjalp-av-parcoach-vi-ar-extremt-olika/.

Jag älskar att se kändispar som är lyckliga tillsammans och det är verkligen uppmuntrande att se att de tar hjälp av en parcoach för att hjälpa dem att förstå sina olikheter och hantera dem på bästa sätt.

Modigt att de tar hjälp av parcoach

Jag är särskilt imponerad av det faktum att de tar hjälp av en parcoach, eftersom det visar att de är villiga att göra det som krävs för att göra deras förhållande varaktigt. Det talar verkligen om deras nivå av engagemang och tillit till varandra.

Jag tror att det är viktigt att vi alla lär oss av Kelly och Joel och försöker hitta verktyg och stöd som kan hjälpa oss att hantera våra förhållanden. Det är inte alltid lätt att kommunicera våra åsikter och känslor och att ha en parcoach kan hjälpa oss att hitta ett sätt att göra det på.

Kärlek är den viktigaste saken i livet och det är viktigt att vi gör det som krävs för att göra den varaktig. Jag hoppas att Kelly och Joel lyckas med detta och att de fortsätter att inspirera oss alla med deras engagemang och tillit till varandra.