Friluftskläder för herr

Är du intresserad av att handla friluftskläder för herr? Jag vet inte om det är en sjukdom eller ett intresse det där med att shoppa friluftskläder. Jag är i alla fall nästan som besatt av att göra bra klipp när det kommer till friluftskläder för herr, ibland för dam också för jag handlar gärna åt frugan med om jag hittar något prisvärt. Att gå ut på nätet och söka efter riktiga fynd har blivit min sysselsättning istället för att sitta och glo på Facebook eller Instagram som frugan gör. Min hobby är något dyrare bara, om jag får erkänna det själv.

Billiga friluftskläder

Jag tror att det där med att shoppa billiga friluftskläder började en gång för ungefär 3-4 år sedan när jag letade efter den perfekta friluftsjackan då vi skulle åka till fjällen och vandra. Vi var i Kungsbacka på det där Freeport eller vad det nu heter, och letade och jag provade mängder med friluftskläder men inga var bra. Jag tyckte inte heller att det var särskilt bra priser på det där stället även om det skulle vara ”billiga” märkeskläder. Vi åkte till några andra ställen för att prova ytterligare ett antal friluftskläder men inte heller där kunde jag hitta några vettiga priser och så plötsligt hade en hel dag gått.

Friluftskläder på nätet

På kvällen när vi hade kommit hem tog jag mobilen och tänkte att ”nu ger jag mig inte” förrän jag hade hittat en friluftsjacka till vandringen. Jag satt i flera timmar och letade och jämförde priser och plötsligt hade jag funnit min jacka! Bland alla friluftskläder för herr som jag hade gått igenom så fann jag den äntligen. Jag gjorde prisjämförelser och den var väldigt mycket billigare på det stället där jag hade funnit den och jag kände mig som om jag hade gjort världens affär och sparat flera tusen kronor när jag beställde den. Där väcktes mitt intresse för att leta efter fynd, jag har gjort många fynd efter det men jag har också ägnat många timmar åt mobilen för att leta.