Bra Mc jackor

Hur gör man för att få tag på bra mc jackor för dam tycker du? Mitt första mc ställ köpte jag på Blocket, det skulle varit ett vitt och svart skinnställ, urläckert. Men när jag kom dit efter mycket om och men, dom som skulle sälja hade hamnat i bilkö i Göteborgs centrum och blev en timme sena, så visade det sig att varken mc jackan eller byxorna i skinn passade min kropp. Undrar just varför. Skämt åsido, det roliga med alltihop var att min sambo som är den som kör mc, hela tiden sade åt mig att istället köpa ett allvädersställ men jag tyckte det såg så tråkigt ut, jag ville ha ett skinnställ.

Mc jackor för ”allväder”

När jag hade försökt få på mig det uber-trånga skinnstället och insåg ganska omgående att jag hade blivit för stor för storlek M Dam, så säger säljarens sambo att ”du har ju det där allvädersstället med både mc jacka och byxa i samma”. ”Ja just det” säger hon då och piper iväg för att leta reda på det där ”allvädersstället”. Men usch inte en mc jacka och byxa i sånt där allväders-fult-ställ, det vill jag ju inte ha. Hon kommer tillbaka med en svart mc jacka i damstorlek 40 och även ett par tillhörande byxor.

Riktigt bra mc jackor

Min första reaktion när jag fick se allvädersstället var att ”det var ju inte så fult som jag föreställt mig”, och när jag hade fått på mig både mc jacka och byxan så insåg vi allihop att det var som gjort för mig. Det satt som handen i handsken, och priset var lika bra som jackan och byxan. Så jag slog till, och jag tror aldrig att jag kommer ändra mig, för allvädersställ är nog bland det bästa du kan åka i om du är en vardagsåkare som jag själv. Tummen upp för bra mc jackor och byxor!