Behöver du ny frisyr?

Går du i tankarna om att klippa dig men det tar emot lite? Kanske handlar det om att det är jobbigt att väl ta tag i att boka den där frisörtiden, eller är det kanske inte riktigt läge nu på grund av din ekonomi? Oavsett anledning så förstår jag verkligen din situation. Men du behöver nog faktiskt inte fundera så mycket längre. Jag har nämligen, med hjälp av KlippDigHemma kommit fram till att det finns en lösning på problemet!

Resan startade 2020

Året var 2020 när KlippDigHemma lanserades i mitten av augusti. Efter att den ordinarie verksamheten med försäljning till företagskunder stagnerade mer eller mindre över en natt i början av pandemin så blev denna fantastiska verksamhet verklighet. Dem är ett fantastiskt bolag som älskar bra prylar och produkter och väljer därför med omsorg ut både varumärken och enstaka produkter för att uppfylla kraven om hög kvalité på sortimentet. Dessutom ska alla varumärken vara företag som tror på bra service för att snabbt kunna ta sig an garantiåtgärder när det så krävs. Oavsett om man är proffs på att använda produkterna som säljs här så ska man såklart få högsta nivå av service när man väl är i kontakt med verksamheten.

Numera så har jag med andra ord köpt hem lite verktyg och produkter som gör det mycket lättare för mig att vänta med att boka min frisörtid. Det ligger inte längre som en blöt filt över mig, att jag måste boka den där tiden för att se till att jag kan visa mig bland folk. Nu kan jag göra inpackningar hemma, stylea på ett sätt jag inte kunde jag var kapabel till men framför allt vara riktigt nöjd med både service och produkterna från KlippDigHemma! In och kika och låt dig inspireras till din nya frisyr!