Laddstationer i Östersund

Nu går snart flyttlasset och vi är såklart mer taggade än någonsin. Jag har sagt upp mig från jobbet, börjar snart det nya och det är så mycket att se fram emot. Men ändå är det något som tar emot. Eftersom jag kör elbil så känns det lite jobbigt just nu eftersom det nya huset i Östersund inte har en laddstolpe. Därför spenderar jag just nu mycket tid på att hitta någon som kan installera laddstationer i Östersund och tror äntligen att jag har hittat någon som kan hjälpa mig.

Laddstolpe & laddstation

Nordins El AB tror jag nämligen kommer att bli min räddning. Dem hjälper nämligen till med helhetslösningar för att få möjligheten att ladda elbilen hemma. Dem samarbetar dels med ledande aktörer på marknaden men har också certifierade och otroligt kompetenta tekniker hos dem som ser till att det blir installerat rätt och smidigt. Detta ska man verkligen se som en kostnadseffektiv investering och jag är med andra ord bara tankspridd eftersom jag inte är på plats i Östersund än och kan se detta framför mig.

Lösningar på elbilsladdningen

När jag väl är inne på deras hemsida så förstår jag ju att Nordins El är dem som absolut ska få installera laddsationer i Östersund till alla som behöver. Det finns så mycket kompetens och man kan på hemsidan läsa om tre olika sorters lösningar på elbilsladdning. Bara detta säger ju en del om dem som företag och jag är därmed väldigt mycket lugnare. Däremot kan jag inte nog säga hur mycket jag faktiskt längtar tills vi har kommit upp och kan sätta i laddaren i bilen för att se att det funkar så att vi kan fortsätta leva våra liv utan att behöva tänka på dyra bensinpriser och helt enkelt en grönare och mer vänlig livsstil mot vår vackra miljö!