Geishakulor – En introduktion till användning

Geishakulor, även kända som Ben Wa-bollar, har länge varit ett verktyg för att stärka bäckenbotten och öka sexuell njutning. Deras ursprung kan spåras tillbaka till det antika Japan där de användes för att öka njutningen. Dessa små, vanligtvis metalliska bollar är inte bara ett sexuellt hjälpmedel, utan också ett verktyg för att förbättra den muskulära hälsan i bäckenområdet.

Välja rätt Geishakulor

Innan du börjar använda geishakulor, är det viktigt att välja rätt sort. De kommer i olika storlekar och vikter. Nybörjare bör börja med större och lättare kulor, då de är enklare att hålla kvar. När du blivit mer erfaren kan du övergå till mindre och tyngre varianter för att öka utmaningen. Materialet är också viktigt att överväga; många föredrar medicinskt stål eller silikon för dess hygieniska egenskaper. Hygien är nyckeln när det gäller att använda geishakulor. Tvätta dem noggrant med milt tvål och vatten innan och efter varje användning. Det är också viktigt att vara avslappnad och använda en vattenbaserad glidmedel för att underlätta införandet.

Så här använder du Geishakulorna

För att använda geishakulor, ligg på rygg och avslappna dig. Använd glidmedel på kulorna och inför dem försiktigt i vaginan. Du kan börja med en kula och sedan öka till två när du känner dig mer bekväm. Målet är att använda bäckenbottenmusklerna för att hålla kulorna på plats.

Nybörjare bör börja med att ha kulorna inne i en kort period, kanske 15 minuter, och gradvis öka tiden. Du kan även stå upp eller gå runt med kulorna inuti för att öka svårighetsgraden. Denna övning kan hjälpa till att stärka bäckenbottenmusklerna, vilket kan leda till förbättrad kontroll och ökad sexuell njutning.

Efter Användning och Skötsel

Efter användning, ta försiktigt ut kulorna. Kom ihåg att tvätta och torka dem ordentligt innan du förvarar dem på en ren och torr plats. Regelbunden användning av geishakulor kan ge betydande fördelar för både sexuell hälsa och allmän bäckenbottenstyrka.